Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Ποιοτικός έλεγχος

 

Μπορούμε να παρέχουμε για πολλά είδη hot-rolled και ελασματοποιημένου εν ψυχρώ υλικού ανοξείδωτου, όπως ο βαθμός του 304,304L, 316, 316L, 430.439.409.439, 443, 201.202 και ούτω καθεξής. Προκειμένου να παρασχεθούν τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, κάναμε αυστηρά την επιθεώρηση από την πρώτη ύλη, επιλέγουμε το φύλλο πρώτης ύλης πρώτης θέσης από POSCO, TISCO, YONGJIN, HONGWANG και άλλο υψηλό - εργοστάσια χάλυβα ποιοτικών εμπορικών σημάτων. QC μας και QC εργοστασίων χάλυβα θα ελέγξουν την πρώτη ύλη για να εξασφαλίσουν μαζί την ποιότητα κάθε φύλλου στον καλύτερο όρο για να καλύψουν τις απαιτήσεις διαδικασίας μας (μέγεθος φύλλων, λειότητα και η επιφάνεια) μόνο τα κατάλληλα φύλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην επόμενη διαδικασία. Το ποιοτικό πιστοποιητικό μπορεί να παρασχεθεί.

 

Η ποιότητα, η ικανότητα υποστήριξης, η ασφάλεια και η ενέργεια είναι οι βασικές τιμές μας.

 

Βελτιώνουμε συνεχώς τις εσωτερικές διαδικασίες και τις φάσεις παραγωγής μας, σύμφωνα με τους τρέχοντες κανονισμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα για τον πελάτη.

 

Είμαστε δεσμευμένοι στην επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού μας, να κρατήσουμε πρόθυμα έναν ασφαλή εργασιακό χώρο. Οι εγκαταστάσεις μας σχεδιάζονται και αναπτύσσονται για να ασκήσουν μηά επίδραση της παραγωγής μας στο περιβάλλον.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kevin Chan

Τηλ.:: 86-18689290065

Φαξ: 86-757-29395380

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)