Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Περίπου ΗΠΑ

 

Η Co. ανοξείδωτου Mingxinlong Foshan, ΕΠΕ είναι επιχείρηση πρωτοπόρων για την οποία παρέχοντας το μιας στάσης έγχρωμο συνεργάτη λύσης ανοξείδωτου

αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση.

 

Είμαστε δεσμευμένοι να γίνουμε σημαντικός προμηθευτής λύσεων διακοσμήσεων μετάλλων της Κίνας. Μετά από τα έτη σκληρής δουλειάς, έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας με πολλές γνωστές επιχειρήσεις ανελκυστήρων και διακοσμήσεων στην Κίνα. Τα προϊόντα μας εξ:άγω στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και τη Νοτιοανατολική Ασία, και έχτισαν διάφορα γνωστά ξενοδοχεία, κατοικημένα προγράμματα διακοσμήσεων υψηλών σημείων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το εμπορικό σήμα MINGXINLONG μας είναι καλά - γνωστός και ιδιαίτερα καλωσορισμένος με τους πελάτες μας. Θα κάνουμε συνεχώς το καλύτερό μας για να καθιερώσουμε «MINGXINLONG» ως κύριο εμπορικό σήμα στη βιομηχανία.

 

Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας ίδρυσε, πάντα έχουμε εμμείνει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΑ» για να συναντήσουμε τις απαιτήσεις της αγοράς ημι-υψηλός-τελών. Ελέγχουμε αυστηρά την ποιότητα από την πρώτη ύλη σε κάθε διαδικασία, συσκευασία, η μεταφορά και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για να σιγουρευτεί τους πελάτες μας θα ικανοποιήσει με κάθε κομμάτι του προϊόντος MINGXINLONG μας.

 

Τιτάνιο επένδυσης PVD

 

 

ΚΙΝΑ Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Αποθήκη εμπορευμάτων

 

ΚΙΝΑ Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. ανοξείδωτου Mingxinlong Foshan, ΕΠΕ είναι επιχείρηση πρωτοπόρων για την οποία παρέχοντας το μιας στάσης έγχρωμο συνεργάτη λύσης ανοξείδωτου

αρχιτεκτονική & εσωτερική διακόσμηση.

Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd. Foshan Mingxinlong Stainless Steel Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : MX

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 80-120

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 70% - 80%